AIRISTO SEGELSÄLLSKAP CLASSIC 2022

AIRISTO SEGELSÄLLSKAP CLASSIC REGATTA 2022

ASS järjesti regatan klassikoille heinäkuun 28-31 päivinä Turussa. Tapahtumapaikka oli Ruissalon Telakka ja rata pohjoisen Airiston vesillä. Luoteistuuli oli navakkaa, puuskat 13 m/s, ja monet viitosista keskeyttivät purjehdukset. Osallistujia oli riittävästi, mutta ei samaa määrää kuin regatan alkuaikoina.

Ruotsista oli mukana kaksi 95 M2:n saaristoristeilijää, Britt-Marie ja Marga. Britt-Marien purjehdukset jäivät peräsinvaurion vuoksi ensimmäisen päivän starttiin. Kuvat ovat ensimmäiseltä purjehduspäivältä.   

**********

Airisto Segelsällskap organized on 28-31 July traditional Classic Regatta, which was also one of the Baltic Mastership-sailings in 2022. North-west wind was blowing hard, max 13 m/sec, which caused some problems for some of the boats.

Two large scerry-cruisers from Sweden - 95 m2 yachts Britt-Marie and Marga - participated the regatta. Both have been designed and built by Tore Holm. Britt-Marie got a rudder problem, and could'nt continue sailings. The images  were taken on the first regatta day.