SAARISTORISTEILIJÄ GUN MYYTÄVÄNÄ - SKERRYCRUISER 55m2 GUN FOR SALE

26.5.2016

Saaristoristeilijä GUN (55 m2, FIN-3) etsii uutta omistajaa tai osaomistajia. GUN on hyväksytty Klassikkoveneiden rekisteriin ja on saanut K-merkinnän.

Saaristoristeilijä GUN valmistui 1911 Kristinehamnissa, Ruotsissa. Veneen suunnitteli Erik Salander. GUN tuotiin Suomeen 2004, ja on hyvässä kunnossa.

GUN on hyväksytty klassikkoveneiden rekisteriin ja on saanut K-merkinnän. Perusteluissa on mainittu mm "Suomen vanhin purjehtiva saaristoristeilijä, jossa on paljon alkuperäistä ja jonka kunnostuksissa on pyritty alkuperäisyyden säilyttämiseen".

Mahdollista on myös osaomistus. Omistajan Hannu Pohjanpalon puhelin on 040-5464772, sähköposti hannu.pohjanpalo@winware.fi

Enemmän tietoa veneestä   www.winware.fi

 

 

Skerrycruiser 55m2 GUN is for sale. The yacht was designed by the famous Swedish yachtdesigner Erik Salander, and she was constructed 1911 by A. Johansson in Kristinehamn, Sweden.

GUN was imported in 2004 from Sweden into Finland, and has been owned by the same skerrycruiser expert, Mr Hannu Pohjanpalo, in Helsinki. GUN is in good condition, and she has been included in the Finnish Classic Boat Register, and has been granted by K-mark (indicating Classic-status).

Partial ownership is also possible. The owners phone is: Mr Hannu Pohjanpalo, +358-40-5464772. E-mail is:  hannu.pohjanpalo@winware.fi

More information here    www.winware.fi

 

Saaristoristeilijä GUN Helsingissä
Saaristoristeilijä GUN Helsingissä
Saaristoristeilijä GUN Viaporin Tuopissa 2013
Saaristoristeilijä GUN Viaporin Tuopissa 2013